15% ONLINE KEDVEZMÉNY!

A főzés tudománya – Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan (2. kiadás)

Dr. Stuart Farrimond

Original price was: 7 999 Ft.Current price is: 6 799 Ft.

Készleten

Kiadó: Libri Könyvkiadó Kft.

Kiadás éve: 2023

Kategóriák: , Címke: Cikkszám: 250142 Vonalkód: 9789636042486

Leírás

Miről szól a(z) A főzés tudománya – Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan (2. kiadás)...

Rántsuk le a leplet a konyhai mítoszokról!
Zúzzuk vagy vágjuk a fokhagymát?
Hogyan őrizhetjük meg a zöldségek tápértékét főzéskor?
Mikor adjuk az ételhez a zöldfűszereket?
Hogyan marad a hal szaftos sütéskor?

A főzés tudománya forradalmian új szemléletű kötet, amely segít, hogy jobban megértsük a konyhai folyamatokat, és ezáltal jobban, kreatívabban főzhessünk.o Praktikus, kutatási eredményekkel alátámasztott válasz 160 alapvető konyhai kérdésre.
o A leggyakoribb főzési eljárások, alapanyagok és konyhai eszközök közérthető elemzése.
o Látványos, informatív illusztrációk.

További információk

Tömeg 1120 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A főzés tudománya – Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan (2. kiadás)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük