A Kárpát-medence történelmi gasztronómiája 1.

Batár Zsolt Botond

3 000 Ft

Csak 3 maradt készleten
Alacsony készlet miatt kérjük várja meg visszaigazoló e-mailünket a rendelés után!

Kiadó: Teleki Sámuel Kultúrális Egyesület

Kiadás éve: 2021

Kategóriák: , Címke: Cikkszám: 242568 Vonalkód: 9786158136044

Leírás

Miről szól a(z) A Kárpát-medence történelmi gasztronómiája 1....

A könyv – a magyar gasztronómia mellett – azoknak a nemzeteknek a magyarsággal kapcsolatos történetét, jellegzetes ételeit, italait, étkezési szokásait mutatja be, amelyek a honfoglalás óta bármikor részesedtek Magyarország területéből, vagy nemzetiségként ma velünk élnek (bolgár, cseh, délvidéki, erdélyi, francia, görög, horvát, kárpátaljai, lengyel, német, olasz, orosz, osztrák, örmény, román, ruszin,, sváb, szerb, szlovák, szlovén, török).

További információk

Tömeg 444 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A Kárpát-medence történelmi gasztronómiája 1.” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük