Vitaminok és ásványi anyagok az ételeinkben – Természetes források és táplálékkiegészítők

Lizzie Streit

4 395 Ft

Csak 2 maradt készleten
Alacsony készlet miatt kérjük várja meg visszaigazoló e-mailünket a rendelés után!

Kiadó: Cser Kiadó

Kiadás éve: 2021

Kategóriák: , , Címke: Cikkszám: 243194 Vonalkód: 9789632786506

Leírás

Miről szól a(z) Vitaminok és ásványi anyagok az ételeinkben – Természetes források és táplálékkiegészítők...

A KÖNYV ÁTFOGÓ ÚTMUTATÓ A VITAMINOKRÓL ÉS ÁSVÁNYI ANYAGOKRÓL:
– részletesen bemutatja az egyes vitaminokat és ásványi anyagokat, és az azokat legnagyobb mennyiségben tartalmazó élelmiszereket;
– ismerteti a hiányok okozta egészségügyi problémákat, és megadja, mikor van szükség táplálékkiegészítőkre, közülük melyik hasznos, és melyek tekinthetők puszta pénzkidobásnak;
– kitér a vegánok, speciális étrenden élők, várandósok vitamin- és ásványianyag-szükségletére, továbbá az egyes életszakaszokban és évszakokban szükséges tápanyagigényekre;
– számos jó tanácsot tartalmaz étrendünk felülvizsgálatára, a vitaminok és ásványi anyagok kölcsönhatására, és kitér arra is, mely vitaminok és ásványi anyagok segítenek a leggyakoribb egészségügyi problémákon.

A szerzőről:
Lizzie Streit regisztrált dietetikus és táplálkozástudományi szakíró. Az It’s a Veg World After All® (A világ mégiscsak vegetariánus) és a Vegetable Cookbook for Vegetarians, 200 recipes from Artichoke to Zucchini (Zöldség szakácskönyv vegetariánusoknak: 200 recept az articsókától a cukkiniig) című szakácskönyvek szerzője. Könyveivel és receptjeivel célja, hogy olvasói megőrizzék egészségüket a táplálkozással kapcsolatos ismereteik bővítésével és főzési tudományuk fejlesztésével.

További információk

Tömeg 588 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Vitaminok és ásványi anyagok az ételeinkben – Természetes források és táplálékkiegészítők” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük